« înapoi      Articol postat Miercuri, 1 feb 2012

Trei tari impreuna pentru Energia Regenerabila la ENREG ENERGIA REGENERABILA® 25-27.04.2012

img/articole/283_interior.jpg

Ungaria, Serbia si România au în comun interesul pentru energia regenerabilă și eficiența energetică. Promovarea programelor de energie, crearea unui cadru legal, dezvoltarea pieței de energii regenerabile și atingerea unor diferite target-uri sunt doar câteva din obiectivele comune ale acestor țări. ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®, târgul euro-regional pentru  energie din triunghiul de frontieră, revine cu cea de-a patra ediție. Târgul va avea loc în Arad, între 25-27 aprilie 2012 la Expo Arad Internațional. Acest eveniment a devenit cunoscut din 2009 ca fiind cea mai importantă platformă pentru persoane cheie și experți, în vederea schimbului de experiență și realizarea de afaceri.


Cu toate că România deține 5% din resursele de țiței din Europa și este cel mai mare producător de gaz din Europa Centrală, țara a importat aproximativ 33% din gaze și 66% din uleiurile sale din Rusia. Pentru a contracara această dependență de combustibili fosili, au fost stabilite obiective ambițioase pentru țară. Până în 2020, 24% din consumul final de energie va fi acoperit din surse de energii regenerabile și producția de electricitate din energii regenerabile, alimentarea cu energie termică, răcirea și alimentarea cu combustibili în domeniul transportului vor  fi extinse până în 2020.

 

Potențialul României de a utiliza surse de energii regenerabile este mare, iar conștientizarea, în rândul populației, în economie și politică, asupra susținerii politicilor mediului înconjurător și a energiei este în creștere. Investițiile externe și schimburile de experiență sunt de asemenea încurajate. Piața românească va deveni, în viitor, o piață de energii regenerabile în creștere.

 

Cel mai mare potențial de creștere este în domeniul energiei solare și eoliene. În ultimii ani, energia eoliană s-a dezvoltat remarcabil în România, dar și în domeniul energiei solare au fost dezvoltate proiecte. În plus, există potențial prin utilizarea eficientă a biomasei în sensul larg al acesteia.  

 

Pentru a susține piața să se dezvolte, la granița dintre cele trei țări: România, Ungaria și Serbia, REECO organizează cea de-a IV-a ediție a ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®, cel mai mare târg  și conferințe pe energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovare. În paralel cu târgul vor avea loc conferințe specializate, unde autorități publice naționale și internaționale, asociații, oamenii de știință și companii își vor prezenta tendințele, rezultatele unor cercetări, tehnologii și inovații din domeniul lor.

 

Târgul și conferințele internaționale vă așteaptă cu subiecte precum: energia solară, biomasă, hidroenergia, pompe de căldură, energie geotermală și eficiența energetică în construcții și renovare. Parcul Solar, Strada Biogaz și Aleea Microhidrocentralelor sunt zone diferite ale târgului, unde mai mulți expozanți din aceste domenii vor putea fi găsiți mai ușor de către vizitatorii de specialitate.   


Pentru mai multe informa
ții despre ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®, puteți vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.

 
Contact și informații:
REECO RO Expoziții S.R.L.
B-dul. Revoluției, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Phone: +40 (0) 257-23099 - 9
Fax:
+40 (0) 257-23099 - 8

info@reeco.ro

www.reeco.ro

 

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expoziții, face parte din Grupul REECO cu firma mamă în Germania și filiale în Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Varșovia, Polonia, Budapesta, Ungaria și Arad, România. Din 1997, aproximativ 50,000 de experți din 70 țări participă la târgurile și conferințele organizate de REECO. Găsiți mai multe detalii pe www.energy-server.com.

 

Fii primul care afla despre oferte speciale
si aboneaza-tela newsletterul nostru.

Domenii de interes

Casa & Birou

Gradina

Sisteme de securitate

Electronice & Electrocasnice

Auto & Moto

   Turism

   Sport

   Fashion

   Alte categorii


         img/banere/117.gif
          
          
          

         www.curs-valutar.ro

         www.best-tires.ro

         www.anvelopeiarna.com