« înapoi      Articol postat Miercuri, 22 feb 2012

Cel mai mare eveniment dedicat protecției mediului din România organizat sub patronajul Ministerului Mediului și Pădurilor 28 februarie – 2 martie 2012, ROMEXPO, București

ROMEXPO, cel mai mare organizator de târguri profersionale din România, organizează sub patronajul Ministerului Mediului și Pădurilor, Expoziția Internațională pentru Tehnologii și Echipamente de Protecție a Mediului, Reciclare și Energii Alternative – ROMENVIROTEC 2012.
Evenimentul va include, pe lângă expunerea de produse și servicii, forumuri și conferințe de specialitate pentru prezentarea noilor proiecte din domeniul protecției mediului, reciclării și energiilor alternative.
Aflată la cea de-a XIX-a ediție, ROMENVIROTEC a devenit un punct de referință în domeniu, fiind adresat mai ales profesioniștilor și experților din cadrul instituțiilor publice beneficiare ale proiectelor majore de mediu din România.
Ne bucuram sa avem alaturi 102 firme expozante din 11 țări, iar cele 28 conferințe internaționale despre managementul deșeurilor, energii regenerabile și managementul deseurilor solide vor găzdui cel puțin 1000 de participanți.
Vizitatorii vor avea oportunitatea să participe la prezentări ale specialiștilor din cadrul Ministerului Mediului și Pădurilor, Camerei de Comerț și Industrie a României, Ambasadei Austriei, Ambasadei Belgiei, Primăriei Municipiului București și firme private care vor dezbate subiecte actuale pe probleme de mediu la nivel național și internațional.
Printre firmele participante la ROMENVIROTEC 2012 se regăsesc, ca în fiecare an, liderii domeniului protecției mediului, dintre care enumerăm: Uni-recycling, Vivani Salubritate, Enviro Chemie, Euritech, Greentech, Setcar, Elkaplast și multe altele.
La ceremonia oficială de deschidere care va avea loc în data de 28 februarie 2011, orele 13.00, vor participa alaturi de conducerea ROMEXPO, reprezentanți din cadrul instituțiilor publice participante la expoziție.
In aceeași perioadă se desfășoară Expoziția Internațională pentru Aparatură și Instrumente de Măsură și Control – ROMCONTROLA. Participanții la această expoziție, firme de prestigiu din România și din străinătate, vor expune cele mai recente realizări și vor avea posibilitatea de a participa la conferințe și simpozioane în cadrul cărora vor fi dezbătute teme de interes la nivel european.Program de vizitare:
28 februarie – 1 martie, între orele 10.00 – 18.00
2 martie, între orele 10.00 – 16.00
Mai multe informații despre noutățile celor două expoziții, ROMENVIROTEC și ROMCONTROLA, puteți găsi pe www.romenvirotec.ro și www.romcontrola.ro, rubrica știri și noutăți.
Contact și informații
Bogdan Ulea – Specialist PR
Tel: 021 207.70.00 Int. 1120
Mobil: 0758.837.739
E-mail: bogdan.ulea@romexpo.ro
Notă pentru editori: ROMEXPO SA este o societate cu capital privat, având ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României. Societatea este membră a Asociației Mondiale a Industriei Târgurilor și Expozițiilor (UFI), a Alianței Târgurilor din Europa Centrală (CEFA) a Asociației Internaționale de Auditare a Statisticilor Expozițiilor (CENTREX) și a Asociației Organizatorilor de Târguri și Expoziții din România (ASOEXPO).   
ROMEXPO S.A.
Fii primul care afla despre oferte speciale
si aboneaza-tela newsletterul nostru.

Domenii de interes

Casa & Birou

Gradina

Sisteme de securitate

Electronice & Electrocasnice

Auto & Moto

   Turism

   Sport

   Fashion

   Alte categorii


         img/banere/117.gif
          
          
          

         www.curs-valutar.ro

         www.best-tires.ro

         www.anvelopeiarna.com