« înapoi      Articol postat Miercuri, 13 feb 2013

International Medical EXPO Singura expozitie dedicata PRODUSELOR si SERVICIILOR MEDICALE pentru TINE si intreaga FAMILIE

Pentru prima data in Romania, in cadrul unui show de anvergura, publicul larg are acces la toate gama de produse si servicii medicale intr-un singur loc si in acelasi timp. Evenimentul  reuneste in perioada 19-21 aprilie 2013 la World Trade Plaza- Bucuresti, cele mai cunoscute clinici, hyper-clinici, maternitati, laboratoare clinice, cabinete private, centre de excelenta si farmacii.

Indiferent de varsta, sanatatea este cea mai mare bogatie si ea trebuie protejata si ingrijita. Mediul privat de sanatate din Romania pune la dispozitia tuturor cele mai noi metode de prevenire, identificare si tratare a bolilor secolului XXI prin utilizarea de aparaturi medicale de ultima generatie, abonamente avantajoase, carduri de reduceri, servicii de medicina a muncii …toate intr-un mediu armonios, modern, unde timpul pacientului este respectat.
Daca totusi preferati servicii medicale din strainatate, la Medical EXPO gasiti oferte de turism medical, avand astfel acces la tratamente in clinici recunoscute la nivel international.

Viziteaza Medical EXPO si alege produse si servicii medicale de calitate, pentru TINE si FAMILIA TA !

Program de vizitare:
Joi-Sambata: 10.00- 19.00
Duminica: 10.00- 16.00
Intrarea LIBERA

Organizator: BDOBC Business Center
Parteneri Media: Agerpres, Curierul National, Ioana, Practic Sanatate, Farmacia Ta, Tonica, Slab sau Gras, Galenus, Oferte Speciale, Ziare.com, Business24, MyBucharestGuide, Business Adviser, Business Point, Anunt Exclusiv, Medipedia, Imedic.ro, InformatiaMedicala.ro, Doctor.ro, SfatulMedicului.ro, MyBucharestGuide.com
www.MedicalEXPO.eu
Fii primul care afla despre oferte speciale
si aboneaza-tela newsletterul nostru.

Domenii de interes

Casa & Birou

Gradina

Sisteme de securitate

Electronice & Electrocasnice

Auto & Moto

   Turism

   Sport

   Fashion

   Alte categorii


         img/banere/117.gif
          
          
          

         www.curs-valutar.ro

         www.best-tires.ro

         www.anvelopeiarna.com