- Oferte Speciale SRL are sediul social în București, Aleea Băiuț nr. 4, Sector 6 și este înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40 / 4396 / 2002, având C.I.F. : RO 14660031.
  - Prin termenul "Utilizator" întelegem toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează site-ul ofertespeciale.ro.
  - Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni și condiții" sunt folosiți pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare :

   Acest contract se aplică site-ului ofertespeciale.ro , serviciilor și conținutului acestuia.    Site-ul, serviciile și conținutul ofertespeciale.ro vă sunt oferite condiționat de acceptarea fără nici o modificare a condițiilor din prezentul contract. Dacă nu acceptați termenii și condițiile statuate în acest document vă rugăm să nu folosiți site-ul ofertespeciale.ro și serviciile oferite prin intermediul acestuia. Prin utilizarea site-ului indicați că acceptați să respectați "Termenii și Condițiile" noastre.
   "Oferte Speciale SRL" poate aduce modificări prezentului document oricând. Vă recomandăm să vizitați această pagină periodic pentru a citi "Termenii și Condițiile" deoarece acest document vă obligă legal. Folosirea în continuare a serviciilor noastre reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor :
   Site-ul www.ofertespeciale.ro oferă utilizatorilor acces la diferite informații și instrumente on-line . Dumneavoastră întelegeti și sunteți de acord că aceste servicii includ și publicitate ca o necesitate a existenței site-ului. Totodată dvs. întelegeți și sunteți de acord că serviciile noastre includ diverse mesaje conținute în buletinele noastre informative și că aceste mesaje sunt implicite calității de membru ofertespeciale.ro. Compania noastră nu își asumă nici o responsabilitate pentru ștergerea, transmiterea sau salvarea greșită a setărilor personalizate.

Obligații la înregistrare :
   Pentru putea folosi serviciile noastre , oferite prin intermediul site-ului ofertespeciale.ro, vă obligați să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră așa cum este cerut în formularul de înregistrare al site-ului și totodată să aduceți corecții acestora în cazul în care acestea suferă modificări.
   Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, Oferte Speciale SRL are dreptul să suspende sau să desființeze contul dumneavoastră și să refuze solicitările ulterioare de folosire a site-ului ofertespeciale.ro.

Responsabilitățile utilizatorului :
   Ca utilizator sunteți responsabil de acțiunile ce le întreprindeți precum și de consecințele pe care acestea le pot avea ca urmare a publicării materialelor ce le încărcați și le puneți la dispozitie în mod public pe contul pus la dispoziție de compania noastră prin intermediul site-uluiofertespeciale.ro.

Conform legilor în vigoare vă obligați să nu faceți următoarele:
  a) să publicați materiale cu drept de autor dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  b) să publicați materiale obscene, defăimătoare, sau care pot aduce atingere intereselor sau imaginii unor terți;
  c) să publicați imagini, cuvinte, texte sau afirmații ce au conotație sexuală;   d) să publicați materiale ce conțin viruși, viermi sau alte programe cu intenția de a distruge sistemul informatic sau informațiile din site;
  e) să încărcați, postați, difuzați sau transmiteți orice conținut pentru care nu aveți dreptul legal de transmitere sau difuzare;
  f) să aveți conturi diferite, create în numele aceluiași utilizator;
  h) furnizați informații ce contravin legilor în vigoare.

   Oferte Speciale SRL nu garantează credibilitatea sau exactitatea informațiilor publicate de către utilizatori și nu girează vreo părere exprimată de către utilizatori. Compania noastră se situează pe poziția unui factor neimplicat într-un mod direct în publicarea on-line a informațiilor furnizate de către utilizatori și nu are obligația de a verifica în avans materialele publicate de către utilizatori.

Informatii pentru utilizatori :
   În momentul în care vă înregistrați pe site, vi se vor cere anumite informații incluzând o adresă de e-mail validă.
   Prin acceptarea acestui contract declarați că sunteți de acord ca anumite date furnizate de dumneavoastră să fie făcute publice(numele companiei ce o reprezentați, adresa acesteia precum și datele de contact:e-mai, telefoane, web-site).Oferte Speciale SRL nu va divulga unei terțe persoane alte date ce le furnizați companiei noastre fără consimțământul dumneavoastră, cu exceptia cazurilor prevăzute de lege.
   Oferte Speciale SRL își rezervă dreptul de a vă oferi serviciile și produsele unui terț, bazându-se pe datele menționate în înregistrarea făcută de dumneavoastră.

Contul, parola și securitatea datelor :
   Sunteți răspunzători de păstrarea confidențialității asupra informațiilor și a parolei dumneavoastră. Veți fi răspunzători de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau făra voia dumneavoastră. În cazul în care contul și parola dumneavoastră au fost folosite într-un mod neautorizat va trebui să sesizați Oferte Speciale SRL . În cazul în care utilizați serviciile site-ului nostru și vă aflați logat, la părăsirea site-ului va trebui să apăsați butonul "Ieșire cont". Compania noastră nu va fi răspunzătoare pentru nici o pagubă, indiferent de natura acesteia, în cazul în care toate aceste reguli prezentate mai înainte nu au fost respectate.

Utilizarea materialelor :Proprietatea materialelor și informațiilor introduse pe site-ul ofertespeciale.ro :
    Oferte Speciale SRL nu vă pretinde să faceți dovada că dețineți dreptul de proprietate asupra materialelor ce le furnizați companiei noastre prin intermediul site-ului sau pe care le postați pe site. Înțelegeți însă și sunteți de acord că întreagă responsabilitate asupra informațiilor sau materialelor (imagini, sigle, texte, etc) ce le publicați vă aparține.
    Oferte Speciale SRL nu deține dreptul de autor asupra conținutului paginilor postate de dumneavoastră .

Nerespectare a termenilor și condițiilor :
   Oferte Speciale SRL vă poate bloca contul creat ,sau poate să restricționeze utilizarea serviciilor furnizate și de care beneficiați pentru orice motiv ar impune această acțiune, fără o înștiințare prealabilă. Deasemenea Oferte Speciale SRL poate să interzică, pe cale de consecință, orice acces ulterior la serviciile sale sau poate să șteargă definitiv contul dumneavoastră. Oferte Speciale SRL nu va fi răspunzătoare față de dumneavoastră sau față de oricare altă terță persoană pentru interzicerea utilizării serviciilor sale sau pentru ștergerea contului dvs., într-o astfel de situație.

Relația cu companiile ce utilizează serviciile Oferte Speciale SRL :
   Oferte Speciale SRL desfășoară sau susține diferite campanii publicitare sau promoții în cadrul site-ului ofertespeciale.ro sau în cadrul publicației "Oferte Speciale".    Prin agrearea termenilor prezentului Contract confirmați că sunteți de acord primiți periodic e-mail-uri cu diferite informații ce au legătură cu aceste campanii publicitare sau promoții.

Legaturi către alti furnizori de informații sau servicii :
   Site-ul ofertespeciale.ro sau terțe persoane pot furniza prin intermediul site-ului legături (link-uri) către alte site-uri web. Deoarece compania noastră nu are nici un control asupra acestor site-uri sunteti de acord că nu suntem responsabili de disponibilitatea acestora, nu garantăm și nu suntem responsabili pentru nici un conținut al acestora precum și de eventuale pagube provocate dumneavoastră de folosirea acestor site-uri sau a informațiilor conținute în acestea.

Responsabilitățile Oferte Speciale SRL :
   Deoarece identificarea utilizatorilor ce utilizează servicii internet este dificilă nu garantăm sub nici o formă că fiecare utilizator este ceeea ce pretinde a fi. Deoarece nu ne implicăm în relațiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor site-ului nostru, în ipotetica situație generată de o dispută cu unul sau mai mulți utilizatori, compania noastră este exonerată de orice răspundere sau despăgubire de orice fel și care are legatura cu disputele.

Oferte Speciale SRL nu poate oferi nici o garanție că :
  a) serviciile noastre vor putea împlini în totalitate cerințele și așteptările dumneavoastră;
  b) serviciile vor fi neîntrerupte și fără erori;
  c) informațiile ce se vor putea obține din folosirea site-ului ofertespeciale.ro vor fi întotdeauna corecte sau de încredere;
  d) vom putea rezolva orice eroare de program;

  În cazul în care una, sau mai multe clauze ale acestui Contract, ar fi declarată invalidă de către forurile legale competente nu înseamnă că prezentul Contract își va pierde valabilitatea și că celelate clauze vor fi anulate în consecință.

  Prin acceptarea acestui Contract de utilizare a site-ului ofertespeciale.ro și împlicit a tuturor clauzelor conținute în acesta afirmați în mod expres că ați luat cunoștință și că sunteți de acord cu acestea.

  Relațiile dintre Oferte Speciale SRL și utilizatorii site-ului ofertespeciale.ro sunt guvernate de legile aflate în vigoare în România.

Fii primul care afla despre oferte speciale
si aboneaza-tela newsletterul nostru.

Domenii de interes

Casa & Birou

Gradina

Sisteme de securitate

Electronice & Electrocasnice

Auto & Moto

   Turism

   Sport

   Fashion

   Alte categorii


         img/banere/117.gif
          
          
          

         www.curs-valutar.ro

         www.best-tires.ro

         www.anvelopeiarna.com